Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Thursday

Laaa...

Cis, apahal la boleh pergi buka semula blog ni. Kah kah kah

Wednesday

Lama.

Lama benar saya tak mengarang sesuatu di sini.

Kalau kamu tanya, entahlah. Mungkin...

Saya celaru. Kacau. Kabut. Entahlah.

Esok sajalah kita cerita.

Sejarah

Saya ada sejarah yang teruk, yang saya tak suka cerita semula.

Tapi saya tak boleh tidur sekarang.

Tak tau kenapa, bila sudah agak lama bercinta hati jadi lain. Jadi tak macam mula-mula bercinta.

Asal jumpa senyum. Asal jumpa gelak. Kentut pun boleh jadi cerita.

Bila dah lama, buka sepatah, nak start cerita, 'hm... Whatever....'

faker apa.? Lepas tu salahkan saya. Ok. No hal. Saya sayang dia. Tapi saya tak bacul. Saya lelaki.

Saya tak harap pun dia baca tulisan saya ni.

Saturday

Mari membaca terbalik petang ini!



Anak-anak muda sekalian,

Platform.AM atau Platform Anak Muda akan menganjurkan protes terhadap media yang mempromosikan politik kebencian, berat sebelah dan kotor

Tarikh: 16hb April 2011, Sabtu
Masa: 4 petang
Tempat: Masjid Jamek dan seluruh negara


Mari membaca!

Muat turun poster di http://platform-anakmuda.blogspot.com/

Pilih media yang anda punya dan cara yang anda suka:

a. Online:

1. Tambahkan blog http://platform-anakmuda.blogspot.com/ di link blog anda
2. Anda juga boleh posting karya kreatif anda (tulisan, foto, video, illustrasi dan sebagainya) tentang Protes Media!
3. Ganti foto profil akaun Twitter, Facebook, Plurk, Tumblr dan lainnya dengan poster Protes Media!
4. Follow akaun Twitter @platform_am atau bergabung dengan kami di Facebook, http://www.facebook.com/platform.am
5. Tweet atau tulis status Facebook anda dengan idea-idea dan pendapat anda tentang media kita dengan memasukkan hashtag kata #protesmedia dan tag di page Facebook Platform.AM serentak mulai jam 4 petang
6. Demonstrasi Four square dengan beramai-ramai check in pada jam 4 petang di sekitar Majid Jamek dan tulis "Protes Media!"
7. Bantu dan sebarkan idea tentang Protes Media! di semua akaun online anda

b.Offline:

1. Flash mob membaca akhbar terbalik di perkarangan Masjid Jamek pada pukul 4 petang dan seluruh negara
2. Membaca akhbar terbalik secara santai (tidak perlu flash mob) di Masjid Jamek pada pukul 4 petang dan seluruh negara

Dokumentasikan kegiatan Protes Media! versi kelompok atau komuniti
Upload foto kegiatan itu melalui
Twitter (mention @platform.am atau gunakan #protesmedia
Tag di facebook Platform.AM 
Emel ke platform.anakmuda@gmail.com
Aksi ini boleh dilakukan di mana-mana anda berada pada 16 April 2011, lebih afdhal bermula serentak jam 4 petang

Protes akan berlangsung tanpa pimpinan rasmi kerana Platform tiada pemimpin!

Platform juga lahir untuk mengakomodasi anak-anak muda peduli negara dan politik tetapi lemas dengan permainan politikus dan parti-parti politik yang ada

Sebarkan!

Monday

Faker!

Saya paling tak suka ayat ini!

Dukacita anda tidak berjaya dalam urusan ini.




dem!