Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Wednesday

Sejarah

Saya ada sejarah yang teruk, yang saya tak suka cerita semula.

Tapi saya tak boleh tidur sekarang.

Tak tau kenapa, bila sudah agak lama bercinta hati jadi lain. Jadi tak macam mula-mula bercinta.

Asal jumpa senyum. Asal jumpa gelak. Kentut pun boleh jadi cerita.

Bila dah lama, buka sepatah, nak start cerita, 'hm... Whatever....'

faker apa.? Lepas tu salahkan saya. Ok. No hal. Saya sayang dia. Tapi saya tak bacul. Saya lelaki.

Saya tak harap pun dia baca tulisan saya ni.

2 comments:

Abang Zam said...

saya sayang juga

Adie Achim said...

Mungkin dia bukanlah orangnya... Mungkin saja.
sempoi blog! follow!!!