Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Thursday

cilakak! Mende paling senang pun susah ke.?

wa guling kiri, tak kena.

Wa guling kanan, pun tak kena.

Wa pandang atas, lagi tak kena.

Wa terai meniarap, celaka. Lemas!

Wa bangun pi dapur, bikin melo baek punya. Dapat segelas. Wa sambung main guling-guling.

Cilakak!

Macam budak kecik payah nak tido...

5 comments:

one2paii said...

menonggeng dah try?kalo lum cube hang pi try

Anonymous said...

ko mmg budak la der

segitujuh said...

mungkin banyak dosa?

six.september =_= said...

bongoks. nak tido mana bulih minum milo. tu bikin hang cergas.

minum milo anda jadi sihat dan kuat.

tak ingat~

tuan tanah said...

@one2paii - silap wa la tuh..

@Anom - taik aok

@segitujuh - ntah la.. hihi..

@six september - wa tak leh minum neskepi kalu nak cergas. milo memang stok tido sebenanye..