Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Saturday

gile awal pagi

tit.. Tit.. Tit..

Best juga stating karangan ade bunyi-bunyi ni. Kenapa wa tak terfikir bende picisan macam ni masa sekolah dulu. Kalau tak mungkin karangan wa A punyalah. Kah kah kah.

Ok! Wa bukan nak cerita pasal karangan.

Tit.. Tit.. Tit..

Selalu juga kita teringat hal-hal kecil yang dah berlalu dalam hidup kita. Itu orang panggil sejarah.

Kemudian kita pikir planning untuk esok. Esok wa nak tidur puas-puas pasal malam ni wa dah berjaga. Itu orang panggil perancangan masa depan.

Apa point wa.?

Ok. Ceritanye macam ni..

Ah, cerita lain kali lah. Lu datang lain kali.. Kah kah kah..

No comments: