Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Sunday

Prolog

Entah syaitan mana yang menghasut, wa pun tak pasti. Wa tahu, wa sudah buat salah. Sebagai manusia yang bertanggungjawab terhadap diri sendiri, wa kena hadapi benda-benda ni semua.

Bukan wa yang minta. Tapi wa yang mula, jadi wa juga yang kena tamatkan.

Itu semua ketentuan. Ramai orang kata hidup kita macam roda, sekejap kat atas, sekejap kat bawah.

Tapi wa dah lama ada kat atas. Sekarang wa kena rasa macamana duduk dekat bawah, walaupun wa tak suka duduk bawah.

Kita tengok. Berapa la wa boleh tahan.


bersambung

No comments: