Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Thursday

Getir sepasang kasut Jack Parcell

Lebih kurang setahun lebih pakai.

Pijak lecah. Pijak cinggam. Kena hujan. Joget lambak. Joget kelab. Pergi kerja. Bawak kereta. Basuh kereta. Buka tayar. Dating. Meeting. Mengorat. Melepak. Pergi kenuri. Interview kerja kerajaan. Pendek kata memang dah banyak jasa pada tuan dia.

Satu benda je dia tak pernah lalui.

Kena basuh. Umur dah setahun lebih.

7 comments:

che armster said...

hahaha nice!

Ismet Ulam Raja said...

oh.. Terima kasih.. :)

qaseh johanna said...

kelakar la citer ni...

psstt..ade bau tak.?? hehe

Pistachio said...

kene catu air ke hape?

keh keh keh!

Fatimah Zahra' said...

huwaaa. masam kott!!

Ismet Ulam Raja said...

qaseh johanna - tak de. Tu yang stailo tu. Kalau naik bau memang nak kena basuh la. kikiki

Pistachio - kikiki. Dah kate kasut rokes. Apa barang basuh. Mendiang kurt cobain tu entah ke basuh ke tidak converse dia.

Fatimah Zahra' - Buat masa sekarang masih belum ada masyarakat sekeliling kompelin. kikiki

Sutera_suci said...

Baru setaun lebih..lekk lu derr

Kasut lagi lama pakai tapi tak basuh lagi berjasa. Terbukti dengan bau satgi wa cakap lu!



* Baik hang pi basuh skang! :p