Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Thursday

Robokob

Saya sedang tonton Robokop yang lama.

Memang klasik. Tapi kereta sport macam cerita ni tak tahu tahun berapa baru keluar. Ni dah 2011.

Tapi robokop lama ni tak berapa nak serupa robot sangat. Masuk dalam air pun tak kena litar pintas. Mungkin teknologi dia power dan wirering dia tak pakai sub kroni. Kalau tak teruk juga macam rumah mesra rakyat yang bila hujan, blackout. Entah apa jenis wireman jabatan perumahan negara pakai.

Ah, entah benda saya merepek ni. Haha

No comments: