Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Sunday

Semua benda pun nak kena bagitau ke?

Henfon saya bergetar, sama saing dengan bunyi cengkerik. Er... SMS tone saya memang bunyi cengkerik.

'bby kt mne?'

Saya balas sms dia, 'kg. G kenuri iwan'

kemudian henfon diam sekejap. Saya berborak dengan kawan-kawan sekampung. Borak kosong.

Sekejap kemudian, cengkerik berbunyi.

'x bgtau cyg pn kan'

saya balas,'bby kt kg, dgn bdk kg, nk tlg org knuri,'

kemudian henfon diam lama. Lama juga. Saya berborak dengan kawan-kawan sekampung. Borak kosong. Borak budak kampung.

Dan, lama juga saya fikir dan selalu. Semua benda yang kita, er... Lelaki buat, nak kena bagitau gf ke? Perlu ke?

8 comments:

fatinrehannayusoff said...

perlu oke !


*tetibe emo =.='

hahaha.actually mmg perlu.tp jgn lah over sgt kan.just inform je.
;D

Ismet Ulam Raja said...

ah. Tak aci. Pompuan memang la sokong pompuan. Haha

2+2=5 said...

hmm~ JUST inform je..ckp la jgn cari saya sbb sy kat kg haaa cm tu la hohooh -

2+2=5 said...

hmm~ JUST inform je..ckp la jgn cari saya sbb sy kat kg haaa cm tu la hohooh -

CKB said...

erk..bgtau jela hang balik kg. fullstop. tak pyh la smpai hang p berak pun nk btau gk..haha

Nerzhul said...

cinta zaman sms gitu la gaya

sHeILa RaNi said...

huhu..
nk tnye gak la..perlu ke stiap yg gf buat even kua pegy luch pon kene report bf?
giler bosan kan??

hahaha

missSenget said...

nak jugak komen~!!

hahaha...

xperlu pun bgtau pun..

nnti kau boleh cari awek lain..

yuhuu~~

hahaha...