Mister Linky's Magical Widgets ada di page bloglist. Sila ke page bloglist untuk letak link ke blog kamu. :)


Saturday

Macam gampang

Seks Ekspres! FAK!
Dari pandangan saya, video ini sangat gampang. Lelaki itu gampang. Perempuan itu juga. Kesimpulannya dua-dua gampang. Faktor-faktor gampangnya adalah, :-

1. Lelaki tu dah tak sempat ke nak tanggal seluar?
2. Port macam gampang, paling kurang ada toto ke tilam bujang. Kang kena gigit semut gatal tau la.
3. Makwe tu dah tak sempat ke nak tanggal kain biru tu?
4. Laki tu tak sakit ke kotey die kena zip ke butang seluar. Dah sah-sah tak pakai spender. \

Celaka betul poker, ambik ko aku fold dulu.

Sambung balik.

Budak-budak melayu islam sekarang ni memang gila seks ke? Macam ni pun boleh? Gila, aku pun main juga, tak de la sampai nak port macam ni. Bangang betul la. Hish.

Dah rugi pair 10 saya, pair 5 je makan 3k tadi. Babi betul. .

4 comments:

Anonymous said...

nak tahu housemate aku dulu yang pkai lapcomp, sebijik cam ni gaya pkai suar cam ni. tak pkai spender, tahu sarung jeans je. bile tonggeng je, nmpk longkang bontot. sexy beb! hahahaha. renung2 kn, selamat beramal :)

Ismet Ulam Raja said...

babi ko ibai. Pukimak.

ko apa tau.

3p ko tau?

pengetahuan, pengalaman, pantat!

FELLA FERINA said...

yaw,,,,hahahhaa... =D

nuyuEna said...

pergh!..sedih nengok..x nyempat2..